Odoo image and text block 

Palaa mökkien pääsivulle


Vierumäen lomamökki - Vierumäen Kiilukka, hirsihuvila

 

Huvila

Vierumäen Kiilukka Oy:n neljä hirsihuvilaa sijaitsevat Vierumäen Urheiluopiston kupeessa metsämaisemassa. TEKin omistuksessa on huvila B. Huvilan kerrospinta-ala on 122 m2 sekä lisäksiparvi 57,5 m2, joka on korkeaa tilaa. Makuuhuoneita on 4, joista alakerrassa 3 ja parvella yksi. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta. Lisäksi parvella on avotilaa, jossa kaksi vuodetta.

Keittiövarustukseen kuuluvat induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvinkeitin. Astioita on kymmenelle hengelle.

Muu varustus: televisio, radio/Blu​Ray–soitin, pyykinpesukone, kuivauskaappi, hiustenkuivain, sähkö- ja hiiligrilli, kaksi polkupyörää, takkapuita, auton lämpöpistoke ajastimella ja neljän pelioikeudenyritysosake Vierumäen Classic -golfkentälle.


Käyttöoikeus

TEKin valtuuston, hallituksen ja valiokuntien jäsenet, TEKin henkilökunta ja YTN:n taustaryhmien tekkiläiset jäsenet ovat oikeutettuja käyttämään huvilaa omaan vapaa-ajanviettoonsa.

TEKin johtoryhmän jäsenet ovat oikeutettuja käyttämään huvilaa TEKin toimintaan liittyvien tilaisuuksien järjestämiseen.


Varaukset

Huvilan varausajat on vuodenaikojen mukaan jaettu kahteen ryhmään:

   

varausaika käyttöaika
1.3.-31.3. touko-syyskuu
1.8.-31.8. loka-huhtikuu

Varaushakemukset tulee tehdä varausajan kuluessa nettipohjaista varausjärjestelmää käyttäen. Varaukset vahvistetaan kahden viikon kuluessa varausajan päättymisestä.

Toiminnanjohtajan sihteeriltä saa ohjeita ja tietoa varaustilanteesta ja häneltä voi varausajan jälkeen tiedustella ja erikseen hakea mahdollisesti vapaaksi jääneitä aikoja.


Käyttöjaksot

Käyttöjaksot ovat:

viikko pe klo 18.00 - pe klo 14.00

viikonloppu pe klo 18.00 - su klo 20.00

5 päivää ma klo 14.00 - pe klo 14.00


Käyttöjärjestys

Viikoilla 8-9 ja 25-33 voidaan huvilaa varata pääsääntöisesti ainoastaan viikon ajaksi.

Viikot 8-9 ja 25-33 sekä viikonloput ovat ensisijaisesti tarkoitettu lomailuun ja 5 päivän jaksot TEKin tilaisuuksien järjestämiseen.


Mikäli päällekkäisiä varaushakemuksia tulee, on ensisijaisena jakokriteerinä TEKin lomakiinteistöjen aiempi käyttö. Aiempaa käyttöä arvioitaessa otetaan huomioon viimeiset kolme vuotta kuitenkin siten, että tilastot nollataan valtuustokauden vaihtuessa. Kaikki käyttöoikeutetut ovat muutoin tasavertaisessa asemassa. Tarvittaessa käyttöoikeudet arvotaan.


Mikäli varausten vahvistamisen jälkeen jää tyhjiä viikkoja viikoille 8-9 tai 25-33, voidaan varaus vahvistaa näille viikoille viikonlopulle tai 5 päivälle.


Mikäli varausten vahvistamisen jälkeen huvilaan jää tyhjiä jaksoja, vahvistetaan niiden myöhemmät varaukset varausjärjestyksessä kuitenkin niin, että henkilöllä voi olla korkeintaan kaksi käyttämätöntä varausta TEKin lomakohteissa samassa varausjaksossa.


Varausmaksu

Huvilan varauksesta peritään 60 €:n varausmaksu, joka on suoritettava TEKin tilille kahden viikon kuluessa varausvahvistuksesta. Oikeus huvilan varaukseen raukeaa, mikäli varausmaksua ei makseta ajallaan.


Vuokrat

Huvilan vuokrat 1.5.2014 alkaen

 

viikot 8-9 ja 21-35 (vkovuokra) 450 €
muut viikot 350 €
viikonloppu 250 €
5 arkipäivää 200 €
arkivuorokausi 110 €
arkilisävuorokausi 60 €

    

Lemmikkieläinmaksu 30 €. Lomaviikon vaihtopäivä on perjantai.


Varauksia vuorokausihinnoittelulla voi tehdä ainoastaan viikolle (ma-pe) ja aikaisintaan kaksi viikkoa ennen käyttöaikaa.


Vuokra (vähennettynä varausmaksulla) maksetaan TEKin tilille viimeistään kaksi viikkoa ennen käyttöä.

Vuokraan sisältyy perussiivous, mutta ei liinavaatteita.


Vuokraan ei sisälly golfia lukuunottamatta muiden liikuntapalveluiden käyttöä.


Peruutus

Varauksen voi perua veloituksetta kahden viikon kuluessa varauksen vahvistuksesta. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista palautetaan jo mahdollisesti maksettu huvilan vuokra mutta ei varausmaksua, kuitenkin niin, että myöhemmin kuin viikkoa ennen vuokra-ajan alkua tapahtuvista peruutuksista peritään varausmaksun lisäksi 40 € eli yhteensä 100 €.


Puheenjohtajisto hyväksynyt 31.1.2014

Tarkistettu huvilan vuokrahinnat.