Odoo image and text block

Palaa mökkien pääsivulle


Tahko SpaSuites -lomahuoneisto

 

Huoneisto

TEK omistaa Tahko SpaSuites -lomahuoneiston (Black A 12) Nilsiän Tahkovuorella, Pohjois-Savossa, reilut 60 km Kuopiosta koilliseen. SpaSuites–huoneistot ovat korkeatasoisia ja sijaitsevat hyvällä paikalla, aivan Tahko Spa -viihdekeskuksen ja golfkentän vieressä (www.tahkospa.fi).

TEKin omistaman kolmen makuuhuoneen huoneiston koko on 117 m2. Makuuhuoneissa on vuoteet kahdelle sekä omat WC:t ja suihkut. Lisäksi huoneistossa on tilava avokeittiö ja olohuone (olohuoneen vuodesohvasta lisävuode kahdelle aikuiselle) sekä sauna (hetivalmis-kiuas) ja suuri lasitettu 38 m2 terassi, jossa infrapunalämmittimet.

Huoneistoon kuuluu yksi nimetty autopaikka autohallissa talon alimmassa kerroksessa (hissiyhteys asuinkerrokseen). Autohallin yhteydessä sijaitsee myös huoneistokohtainen riippulukolla lukittava urheiluvälinevarasto.

Keittiövarustukseen kuuluvat jääkaappi/pakastin/jääpalakone, uuni, keraaminen liesitaso, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja astiasto 8 hengelle.

Huoneiston muu varustus: olohuoneessa ja makuuhuoneissa TV:t ja langaton Wlan-yhteys, huoneistossa kuivauskaappi, pesukone, silitysrauta+lauta ja pölynimuri .

Helsingin Sanomat on jaossa talon sisääntuloaulassa.


Käyttöoikeus

TEKin valtuuston, hallituksen ja valiokuntien jäsenet, TEKin henkilökunta ja YTN:n taustaryhmien tekkiläiset jäsenet ovat oikeutettuja käyttämään huoneistoa omaan vapaa-ajan viettoonsa. Toiminnanjohtaja voi antaa luvan toimiston edustusluonteiseen käyttöön.


Varaukset

Huoneiston varausajat on vuodenaikojen mukaan jaettu kahteen ryhmään:


  

varausaika

käyttöaika

1.3.-31.3.

touko-syyskuu

1.8.-31.8.

loka-huhtikuu


Varaushakemukset tulee tehdä varausajan kuluessa nettipohjaista varausjärjestelmää käyttäen. Varaukset vahvistetaan kahden viikon kuluessa varausajan päättymisestä.


Toiminnanjohtajan sihteeriltä saa ohjeita ja tietoa varaustilanteesta ja häneltä voi varausajan jälkeen tiedustella ja erikseen hakea mahdollisesti vapaaksi jääneitä aikoja.


Käyttöjaksot

Huoneistoa vuokrataan ensisijaisesti viikoksi. Vaihtopäivä on perjantai. Huoneiston saa käyttöön saapumispäivänä klo 16.00 ja käyttöoikeus päättyy lähtöpäivänä klo 12.00.


Käyttöjärjestys

Mikäli päällekkäisiä varaushakemuksia tulee, on ensisijaisena jakokriteerinä TEKin lomakiinteistöjen aiempi käyttö. Aiempaa käyttöä arvioitaessa otetaan huomioon viimeiset kolme vuotta kuitenkin siten, että tilastot nollataan valtuustokauden vaihtuessa. Kaikki käyttöoikeutetut ovat muutoin tasavertaisessa asemassa. Tarvittaessa käyttöoikeudet arvotaan.


Mikäli varausten vahvistamisen jälkeen huoneistoon jää tyhjiä jaksoja, vahvistetaan niiden myöhemmät varaukset varausjärjestyksessä kuitenkin niin, että henkilöllä voi olla korkeintaan kaksi käyttämätöntä varausta TEKin lomakohteissa samassa varausjaksossa.


Mikäli huoneistoon jää tyhjiä jaksoja, voidaan huoneistoa vuokrata myös viikkoa lyhyemmäksi ajaksi. Varauksia vuorokausihinnoittelulla voi tehdä ainoastaan aikaisintaan kuukautta ennen käyttöaikaa.


Varausmaksu

Huoneiston varauksesta peritään 60 €:n varausmaksu, joka on suoritettava TEKin tilille kahden viikon kuluessa varausvahvistuksesta. Oikeus huoneiston varaukseen raukeaa, mikäli varausmaksua ei makseta ajallaan.


Vuokrat

Huoneiston vuokrat 1.5.2014 alkaen


ViikkovuokratA-kausi

viikot 8-9

900 €

B-kausi

viikot 52-7, 10-15

650 €

C-kausi

viikot 25-33

450 €

D-kausi

viikot 16-24 ja 34-51

350 €


VuorokausivuokratA-kausi

minimiviipymä 2 vrk

220 €/vrk

B-kausi

minimiviipymä 2 vrk

180 €/vrk

C-kausi

minimiviipymä 2 vrk

130 €/vrk

D-kausi

minimiviipymä 2 vrk

110 €/vrk

Lemmikkieläinmaksu 35 €. Lisävuode olohuoneen sohvasta (1-2 henkilölle) 20 €/hlö. Lapsipaketti 20 €(lastensänky, potta, syöttötuoli/saatavilla rajoitetusti).


Vuokrahinta sisältää lakanat, pyyhkeet, kylpytakit ja loppusiivouksen sekä 2 kpl rinnelippuja Tahkovuoren laskettelukeskukseen.


Huoneiston asukkailla on mahdollisuus käyttää/ostaa joitakin Viihdekeskus Tahko Span palveluita edulliseen osakashintaan. Voimassa oleva hinnasto löytyy huoneistosta.


Peruutus

Varauksen voi perua veloituksetta kahden viikon kuluessa varauksen vahvistuksesta. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista palautetaan jo mahdollisesti maksettu huvilan vuokra mutta ei varausmaksua, kuitenkin niin, että myöhemmin kuin viikkoa ennen vuokra-ajan alkua tapahtuvista peruutuksista peritään varausmaksun lisäksi 40 € eli yhteensä 100 €.


Puheenjohtajisto hyväksynyt 31.1.2014

Tarkistettu huoneiston vuokrahinnat.​