Odoo image and text block

Palaa mökkien pääsivulle


Jerisjärven lomamökit

 

Lomamökit

TEK omistaa Kiinteistö Oy Jerisjärven lomakylässä Muoniossa kaksi hirsirakenteista lomamökkiä. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta, parvi, olohuone keittiötiloineen, sauna, pesuhuone sekä pukuhuone. Tilaa on 58 m2 + 12 m2 makuuparvi. Vuodepaikkoja on seitsemälle hengelle.


Keittiövarustukseen kuuluvat liesi, liesituuletin, jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvinkeitin. Astioita on kahdeksalle hengelle.


Muu varustus: televisio, radio, pyykinpesukone, kuivauskaappi, takkapuita sekä auton lämpöpistoke.


Käyttöoikeus

TEKin valtuuston, hallituksen, valiokuntien jäsenet ja YTN:n taustaryhmän tekkiläiset jäsenet ovat ensisijaisesti oikeutettuja käyttämään mökkiä nro 13 perhekohtaiseen lomailuun ja mökki nro 12 on tarkoitettu ensisijaisesti TEKin henkilökunnan lomanviettoon.


Varaukset

Mökkien varausajat on vuodenaikojen mukaan jaettu kahteen ryhmään:


varausaika käyttöaika
1.3.-31.3. touko-syyskuu
1.8.-31.8. loka-huhtikuu


Varaushakemukset tulee tehdä varausajan kuluessa nettipohjaista varausjärjestelmää käyttäen. Varaukset vahvistetaan kahden viikon kuluessa varausajan päättymisestä. Toiminnanjohtajan sihteeriltä saa ohjeita ja tietoa varaustilanteesta ja häneltä voi varausajan jälkeen tiedustella ja erikseen hakea mahdollisesti vapaaksi jääneitä aikoja.


Käyttöjärjestys

Mikäli päällekkäisiä varaushakemuksia tulee, on ensisijaisena jakokriteerinä TEKin lomakiinteistöjen aiempi käyttö. Aiempaa käyttöä arvioitaessa otetaan huomioon viimeiset kolme vuotta kuitenkin siten, että tilastot nollataan valtuustokauden vaihtuessa. Kaikki käyttöoikeutetut ovat muutoin tasavertaisessa asemassa. Tarvittaessa käyttöoikeudet arvotaan.


Mikäli varausten vahvistamisen jälkeen mökkeihin jää tyhjiä viikkoja, vahvistetaan niiden myöhemmät varaukset varausjärjestyksessä kuitenkin niin, että henkilöllä voi olla korkeintaan kaksi käyttämätöntä varausta TEKin lomakohteissa samassa varausjaksossa.


Varausmaksu

Mökin varauksesta peritään 60 €:n varausmaksu, joka on suoritettava TEKin tilille kahden viikon kuluessa varausvahvistuksesta. Oikeus mökin varaukseen raukeaa, mikäli varausmaksua ei makseta ajallaan.


Vuokrat

Vuokra-aika on pääsääntöisesti viikko. Sesonkiajan (viikot 7-18, 52) ulkopuolella mökin voi vuokrata myös lyhyemmäksi aikaa ja varaustilanteen salliessa viikkovuokrausta voi pidentää lisävuorokausilla.

Lomaviikon vaihtopäivä on lauantai. Mökin saat käyttöön saapumispäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 10.00.


Mökin vuokrat 1.5.2014 alkaen:

 

viikot 7-18, 52 ja viikko 1 350 €
muut viikot 200 €
vuorokausi 100 €
lisävuorokausi 60 €

Vuokra (vähennettynä varausmaksulla) maksetaan TEKin tilille viimeistään kaksi viikkoa ennen käyttöä.


Vuokraan sisältyy siivous, muttei liinavaatteita.


Peruutus

Varauksen voi perua veloituksetta kahden viikon kuluessa varauksen vahvistuksesta. Muina ajankohtina tapahtuvista peruutuksista palautetaan jo mahdollisesti maksettu huvilan vuokra mutta ei varausmaksua, kuitenkin niin, että myöhemmin kuin kuukautta ennen vuokra-ajan alkua tapahtuvista peruutuksista peritään varausmaksun lisäksi 40 € eli yhteensä 100 €.


Puheenjohtajisto hyväksynyt 31.1.2014.

Tarkistettu mökkien vuokrahinnat.​